Блекаут

21 April 2008

Промоција на книгата на Дуле Варваринот

Промоцијата на книгата „Писателот Варски и други раскази“ од Душко Гошевски е закажана за понеделник, 21.03.2008 од 20:30 часот во К.Ц. „Точка“ во Скопје.

pisatelot-varski.jpg

Содржината првпат беше објавена на неговиот блог, а потоа во форма на е-книга под лиценца од Криејтив комонс. Во хартиена (малку изменета и дополнета) форма ја објавува „Темплум“.

No comments: