Блекаут

09 April 2008

My hero: Chuck; the Poetic Prophet/the SEO Rapper

Фала многу Би што го претстави Чак, Поетик профет и СЕО рапер. Човекот е одличен, и неговиот стил, лик и дело тек ќе дојде на свое. Покрај каналот на ЈуТјуб има и блог.


My 2 cents:

PS
Да не беше „Дизајн кодинг“, видео на неделата ќе ми беше најновата верзија на „Ко то тамо пева“.

No comments: