Блекаут

12 April 2008

Диско нинџа

Како уште еден знак на поддршка на прославата на Сакура и традиционалните врски со јапонската култура кои ги негуваме од осумдесеттите, го пренесувам соодветниот спот од легендарниот „Како је пропао рок енд рол“.


Па кој може да одолее на стиховите:

Da te čuva samuraja sedam
Ukrast ću tebe ja nikome te ne dam
i bit ću ti pčela sa trešnjevog cveta
žaoka sam ljuta znaj onom ko ti smeta


No comments: