Блекаут

14 July 2008

Каролина Гочева на Фејсбук

Како Каролина Гочева лично да посака да Ве запознае?

Направете „нејзин“ профил на некој сајт за социјално вмрежување. Поточно ваш профил со нејзини податоци. И потоа не се правете на три и пол.

До душа, ова може да биде и нелегално, оти лажното претставување при електронски комуникации е санкционирано со законите за електронски комуникации и заштита на лични податоци. Баш ќе ги прашам во ДЗЛП што мислат за случајов.

(Фала Дарко за линкот до написот.)

No comments: