Блекаут

18 July 2008

Еден убав глобален блог, на кој има и за Македонија

Како што веќе реков во препораката на Глобал војсис на македонски:

Две Американки, авторки на блогот Грлс гон глобал (или грубо преведено Девојки што настапуваат глобално) добија многу пофалби од читателите, особено корисниците на Кајмак.от, за нивните постови за забавата во Македонија и секојдневните впечатоци.

Блогот е навистина кеифски и срдечно пренасочувам кон него. Особено мило ми беше што ја споменуваат и бозата!

No comments: