Блекаут

02 October 2008

Најтапа песна на сите времиња? Онаа од Кид Рок...

Кид Рок пееНа Крек’д.ком има една убава критика на песната на Кид Рок „Ол самер лонг“ во видео-формат, која е аргментирана на смешен начин. Ѕирнете.

No comments: