Блекаут

02 October 2008

Веб-сајтот на Македонска радио телевизија повторно не работи

На оваа тема веќе пишував, а пред малку една читателка ме извести преку коментар дека веб-сајтот на јавниот сервис Македонска радио и телевизија повторно не работи.

Би било добро традиционалните медиуми да испитаат што е проблемот. Поради неговата повеќејазична природа, тоа е сепак еден од најзначајните сајтови за информирање на светот за Македонија.

No comments: