Блекаут

04 October 2008

Една историја на американскиот стрип

ДоугНа Том д денсинг баг беше претставена историјата на американскиот стрип преку фиктивниот лик на глодарот Доуг

За споредба, мојата студија за историјата на стрипот и анимацијата, исто на англиски.

No comments: