Блекаут

23 October 2008

Автоцензура на Саут Парк за Франција

Ако сакате да гледате цели епизоди од официјалниот веб-сајт на Саут Парк во Франција, наместо флеш-плеер во поп-ап прозорчето се појавува следното известување:


Не пишува зошто е применета автоцензура во однос на посетителите од доменот .fr. 
Линкот за клипови на француски води кон сајт на МТВ.

Забелешка: достапноста на епизодите на времето ја најави Калина.

No comments: