Блекаут

02 June 2008

Амазон: блогери и индијанци

Мистер НоГлобал војсис онлајн открива дека фотографиите од амазонските индијанци прво ги објавил локален блогер.

Арно ама, традиционалните медиуми низ целиот свет, како тешки плагијатори, не го навеле вистинскиот извор. Без заслуга, маркетиншка корист имала и организацијата Сурвајвал интернешнал.

Мистер Но на сите би им удрил бокс и во тепачката би скршиле пола мебел во кафеаната.

Помогнете во ширењето на веста
преку Кајмак.от и Крт.от.

No comments: