Блекаут

01 June 2008

Нек’ се шири Фајерфоксот

Откако за тоа прочитав на Кајмак.от, давам поддршка за Денот за симнување на Фајерфокс. Се пријавив на сајтот и по е-пошта добив известување дека ќе ме потсетат кога ќе дојде време со симнувањето да придонесам во поставување на нов Гинисов рекорд.

No comments: