Блекаут

01 June 2008

Мистер Но - во живо

Пред некој ден го споменав Мистер Но, а многу брзо потоа чув за вест што како да излегла од романче за него:

Од македонските медиуми информацијата најквалитетно ја имаше пренесено „Вест“, оти во написот ја споменуваат НВО „Сурвајвал интернешенал“ (Меѓународен опстанок?) на чив сајт може да се најдат фотографиите. За жал, самиот сајт не беше наведен во веста, но лесно се наоѓа преку Гугл - ако се знае англиски.

1 comment:

komitata said...

Тата ашаците, разбира се...