Блекаут

09 June 2008

Веб-сајтот на Македонска радио телевизија повторно работи

Веб-сајтот на Македонската радио и телевизија повторно работи. Ова ме израдува оти тоа е еден од ретките сајтови што објавува информации на сите балкански јазици, особено на нашиве, локални.

За жал, не најдов објаснение зошто беше прекинато ажурирањето и затворен пристапот до старите содржини од овој јавен сервис пред некој месец. Барем имаме одговор на прашањето на Рибаро, кој на 20 април праша „до кога?“.

2 comments:

GoodBytes said...

Всушност, повторно стои прашањето „до кога“, ама овојпат: „до кога ќе работи“?

Решение за МРТВ = продажба (со закон за архивата и документирање на настаните од национален интерес).

maja167 said...

Ne raboti be lugje...