Блекаут

09 August 2008

Гејмерите, пак - препорака

Од Кајмак.от дознав дека на блогот Баба ми Трајанка има нов напис во врска со прогонот на гејмерите по македонските медиуми:

...Имајќи предвид оти заедно со гејмерите, во ист кош се ставени и „оние кои со саати седат на интернет и четуваат“, веќе полека може да се насети задната намера во конкретнава кампања.

Факт е дека се ближи денот кога централизираните медиуми прво ќе ја загубат моќта, а потем полека и ќе згаснат...

Мои претходни написи на темава во кои има линкови и до постови од други луѓе:

No comments: