Блекаут

13 August 2008

Македонија и социјалното вмрежување

На ИТ.ком.мк има одличен напис од Дамјан Арсовски насловен „Најпопуларните друштвени мрежи во Македонија“, за кој дознав од Кајмакот. Следат линкови до неколку мои написи и постови поврзани општо со социјалното вмрежување:

Практична примена на социјалното вмрежување за промовирање линкови

No comments: