Блекаут

11 April 2007

Го препорачувам Кајмакот


Кајмакот е македонски Диг. Со американскиот Диг знаете што може да се направи. Кајмакот беше и веб-сајт на денот вчера.

Во нашата средина, ваков систем за социјално вмрежување може да го дигне вебот на ново ниво, ако се создаде критична маса на корисници. Дури може да помогне да се наруши антилинкувачкиот статус кво.

Придружете се, фатете позиции, искористете го Кајмакот. Поврзувањето е добро.

No comments: