Блекаут

09 February 2007

Промоција на книгата „Полиглот на тишината“ во Неготино

Вероника Костадинова, авторка на блоговите Оксиморон и Венера известува:
На 10 февруари (оваа сабота) со почеток во 12 часот, во просториите на „Хотел Парк“ во Неготино ќе се одржи промоција на мојата трета книга со поезија - „Полиглот на тишината“.


Како и во случајот на Букаро, се работи за книга чии содржини веќе биле објавени во дигитална форма - што воопшто не пречи да си добијат и печатена инкарнација. Мојата теза е: и обратно.

Првата рецензија на книгата може да ја прочитате на Археолошкиот дневник.

1 comment:

oksimoron said...

Благодарам Развигор :)
И да, не е лошо и обратно ;)