Блекаут

26 February 2007

Тотална војна (Total War)

Место: Прво (златен медал)
Име: Тотална војна
Инфо: Total War
Производство: САД, 2000-2006
Период: Стар и среден век
Локации: Јапонија (Shogun), Европа, Блиски Исток и северна Африка (Rome, Medieval)
Генерација: 4

Најкомплетна стратешка игра досега, која ги почитува реалните односи на силите, моралот и историските детаљи. Бара најсовремена графичка картичка.

No comments: