Блекаут

15 March 2007

„Родени различни“ „паднал“

Во коментар на пост на темата, Рибаро откри дека веб-сајтот „Родени различни“ веќе не функционира. Интересна коинциденција, неколку дена откако го откривме. По сè изгледа им истекла претплатата.

No comments: