Блекаут

07 March 2007

Граѓаните го оценуваат uslugi.gov.mk

Како дел од проектот на ФИООМ Проценка на потенцијалот за добро владеење во Македонија, на веб-сајтот uslugi.gov.mk е поставена преку која граѓаните имаат можност да го дадат своето мислење за овој електронски сервис на Владата на РМ. Анкетата е поставена на веб-адресата www.uslugi.gov.mk/anketa.


Повеќе информации на сајтот на Метаморфозис.

No comments: