Блекаут

09 February 2008

Препорака: Црвенкапчо

Прекрасна бајка за доживувањата на Црвенкапчо во главните текови на македонскиот медиумски простор. Роберт Хајнлајн во неговата највлијателна книга „Странец во стран(с)ка/чудна земја“ (Stranger in a Strange Land) укажува дека хуморот е одбранбен механизам наспроти апсурдната баналност на баксузното секојдневие...

Горенаведената бајка не е само за возрасни, препорачливо е да ја прочитаат и деца.

No comments: