Блекаут

10 February 2008

Уште една можност за промоција на блогови

Доколку имате блог лиценциран под Криејтив комонс, нема потреба да чекате некој од тековните корисници да ви го пријави во соодветната категорија на македонскиот портал за содржини кои ги користат овие лиценци.

Како што веќе реков кај Дуле Варваринот, секој таков автор може едноставно и бесплатно да се регистрира и потоа да пријавува линкови до свои дела.

No comments: