Блекаут

04 February 2008

Галичица меѓу најубавите европски пејсажи за возење

„Дневник“ (2.2.2008) објави дека „Форбс“ го вброил и патот од Преспа до Охрид преку Галичица меѓу највпечатливите патеки за возење во Европа. Тоа по заслуга на познатиот скопски патеписец Кристофер Делисо, директорот на Балканализис.

Во прилог: фотогалерија на Емилија Андреевска од таа област.

No comments: