Блекаут

14 February 2008

Џејсон - вистинска приказна од Полска

Ана ја пренесува приказната за Џејсон, која дава исклучително добра илустрација за тоа како интернет може да ги поврзе луѓето и да им помогне да си ги подобрат животите.

No comments: