Блекаут

07 December 2008

ТВ МТМ: Најава за учество во емисија

Во понеделник, 8 декември 2008 г. од 10 часот изутрина, како претставник на Фондацијата Метаморфозис планирано е да земам учество во емисијата за бизнис на телевизија МТМ при што

No comments: