Блекаут

11 December 2008

Смртта на работникот Јован Андонов - греота и срамота

Работник загина во „Макстил“, несреќата како да не се случила

пријавена од Vnuce популарна пред 8 минути. (utrinski.com.mk)

Никој не ја известил полицијата, Трудовата инспекција дознала по три дена, а за случајот молк и од Клинички.

1 коментар (до моментот на постирање)

No comments: