Блекаут

20 December 2008

Еден сензуален италијански танц

За песната „Везувио“ од Спаканаполи веќе зборував, како и општо за Сопранови. Во посакуваниот дух на викендот, следи една од најкеифските сцени од серијата, со танцот на куќната забава на Фурио.


No comments: