Блекаут

11 December 2008

Промоција на книга од Алис Халф

Промоција

пријавена од ribaro пред 18 часа, 22 минути. (allishalf.blog.com.mk)

"Добро утро, Кафе!" Катица Димовска. Мала Станица, Книжарница ИЛИ-ИЛИ на 11 декември (четврток) 2008 во 20.00 часот. За книгата, перформанс, јас :)

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

No comments: