Блекаут

18 May 2009

Пак за транспарентноста

Во врска со

кој ми се чини повеќе како ad hominem аргумент, оти повеќе зборува за луѓе отколку за дела. Корисен линк во контекстот е и:

извештајот на МЦЕО од ноември 2008 година „Осумте + еден репер на Европската комисија, ден потоа“ (ПДФ) во кој баш се споменуваат партиските вработувања како фактор.

No comments: