Блекаут

20 May 2009

Во живо: важен настан за невладиниот и владиниот сектор

Од Кајмакот дознав дека МЦМС нè поканува да ја проследиме во живо промоцијата на Извештајот за спроведувањето на Стратегијата за соработка на Владата со граѓанскиот сектор. На присутните ќе им се обрати Ивица Боцевски, потпретседател на Влада на РМ и Ерван Фуере, Шеф на делегацијата на ЕУ во Скопје. 20.05.2009 14:00-16:00.

Го поздравувам секое користење на новите технологии за директно приближување на сите извори информации до граѓаните.

No comments: