Блекаут

22 May 2009

Анкета за корисниците на Фејсбук

Ако го користите Фејсбук и имате 3 минути време, ве молам повелете да одговорите на прашањето

Ако досега не сте го користеле Фејсбук, немојте да се закачувате само заради анкетава. Резултатите за некој ден ќе бидат објавени и на блогов.

No comments: