Блекаут

17 May 2007

Инфо за трибината за е-содржини вечер во 21 ч. на Телма

Сите заинтересирани кои не можеа да учествуваат на трибината „Промоција на Македонија во светот преку е-содржини“ имаат можност да добијат дел од информациите преку емисијата за култура „Соѕвездија“ која вечерва во 21 часот ќе се емитува на ТВ Телма.

Трибината беше одржана во рамките на активностите за Наградата на Светскиот самит.

No comments: