Блекаут

15 May 2007

3 дена подоцна: А1 ја потврди веста од Развигор

На денешните вести за А1 во прилогот за новите грчки закани да го смениме името или нема да нè пуштат во ЕУ и НАТО (патот до нив ни водел преку Атина) беше споменат и скандалот за кој овој блог извести пред неколку дена.

No comments: