Блекаут

07 May 2007

Хрватските хакери на работ на науката

Вечер во 23:20 на ХТВ1 во емисијата „На работ на науката“ (Na rubu znanosti) ќе учествува екипа од Мултимедијалниот институт од Загреб:
alan pavicic aka aka, nenad romic aka marcell mars, dobrica pavlinusic aka dobrica i tomislav medak aka tomi govore o hakerima i hakerdomu veceras u emisiji "na rubu znanosti"

No comments: