Блекаут

02 May 2007

Трибина за информациска сигурност во понеделник

Чујте и почујте!
Фондацијата Метаморфозис ја организира трибината „Насоки за подобрување на информациската сигурност во Република Македонија“ која ќе се одржи во просториите на Стопанската комора на Македонија во Скопје на 7 мај 2007 г. (понеделник) со почеток во 11 часот.
На трибината воведно излагање ќе даде и познатиот блогер Јован Петров!

1 comment:

darko156 said...

Познат блогер???

Блогер???

;)