Блекаут

29 April 2009

Сакура 2009 - одгласи во странство

Сакура 2009: работилница за оригамиКако што најавив, Глобал војсис онлајн го објави кусото известување за прославата на Сакура 2009 во Скопје, кое досега е преведено и на англиски и француски, со што се зголемуваат можностите луѓе од поголем дел на светот да се информираат за тоа случување кај нас.

No comments: