Блекаут

23 April 2009

Густав - цртани филмови

Густав како службеник што лупа печатиЗа сите што знаат што значи зборот „веге“ на унгарски ќе биде интересен текстот на Окно посветен на цртаниот филм Густав, во кој е вметнат и еден цртан филм - за комплексот на помала вредност.

Ако сакате уште цртани со Густав, на англиски може да го барате како Gustavus, а веројатно најголем број цртани на Јутјуб ќе добиете ако го користите името на неговиот мајчин јазик „Gusztáv“.

No comments: