Блекаут

28 April 2009

Категорија стрип на Блогерај

Јуху! Блогерај воведе категорија стрип. Засега не е многу пополнета, па линкот е срамежливо малечок во облакот со категории на насловна.

Арно ама, ако сте член на Блогерај и имате пишувано за стрипови и таквите постови припаѓаат во оваа категорија, најдете си ги и означете ги. Нек се множат! :-)

No comments: