Блекаут

27 April 2009

Хепи брдеј ту ју

На блогот Комуникации е отворена дилемата во врска со идеалистичкиот и реалистичниот пристап кон градењето на современата македонска култура, преку примерите на како комуницира обичниот народ (децата) и владината иницијатива за измислување нови македонски зборови за компјутерски термини.

No comments: