Блекаут

26 April 2009

Стрип за Спок во Вајерд

Спок свири на млади годиниАко сте љубители на Ѕвездени патеки и/или на стрипот, во најновиот Вајерд може да прочитате стрипче со господин Спок во главната улога, како раскажува за своите рани години и потребата да се усогласат разлики во потекло и стилови на живот.

Апел до управата на Блогерај: би било супер да воведете категорија стрип.
Колеги блогери, поддржете ја оваа иницијатива со пост на истата тема!

2 comments:

GoodBytes said...

Апелов ти е, претпоставувам, до управата на Блогерај, а во врска со нивната ограничена листа со категории. Всушност, нема ни потреба таа листа да биде *ограничена*. Би требало слободно да си внесеш категорија каква сакаш, а по проверката дали таа категорија веќе постои, истата да се додаде ако е нова. Овој пристап ќе даде потполна слобода за авторите, како што е на другите платформи (на пример, оваа, Blogger). Технички решлив проблем, само треба да се стави на дневен ред и да се има волја да се реши.

Развигор said...

М, да вистина не сум го прилагодил за другите платформи текстов првобитно напишан за Блогерај.