Блекаут

30 April 2009

Шпанија: Награда за дружината на Зоран Попоски

Уметнички проект на македонскиот визуелен уметник Зоран Попоски, во соработка со Ева Петрич (Словенија/Австрија) и Маркуз Вернли Саито (Швајцарија/Јапонија), е награден на меѓународниот конкурс за јавни уметнички проекти во баскискиот град Сондика во Шпанија.

Честитки!

1 comment:

зоран попоски said...

фала ти на честитките, филип
срдечен поздрав,
зоран