Блекаут

07 April 2009

Затворен профилот на МВР на Фејсбук

Личниот профил на МВР на Фејсбук, за кој пишував вчера, е затворен од страна на управата на Фејсбук, наводно поради нарушување на правилата за користење на веб-сајтот и заради заштита на приватноста на другите корисници. Повеќе информации за случајот има на ИТ.ком.мк, на претходниот линк.

No comments: