Блекаут

13 April 2009

„Луѓето се делат, а проблемите се множат.“

Насловот е изваден од колумната „Поделби“ на аналитичарот Мерсел Биљали објавена во саботниот број на Дневник. Препорачувам и за читање и како тема за размислување и дискусија.

No comments: