Блекаут

30 January 2006

Журка со Карл Кокс: е вака се промовира Македонија

Можеби е стара вест, но во саботата видов дека на сателитската Плеј ТВ (playtv.ca) оди прилично долг видео-клип на настап на диџејот Карл Кокс, „лајв ет д Колосеум, Скопје, Маседониа“. Видеото изгледа супер, со Карл во форма, полуголи танчерки и публика - сите со „раце у вис“. Импресиониран, кликнав неколку фотографии со мобилен.1 comment:

Anonymous said...

Жалам што морам да те разочарам,но Плеј ТВ не е странска телевизија. Малку е познато дека се работи за програма која се пакува во Капиштец и се пласира само во Македонија, фирмата е регистрирана во Канада, но тоа не значи дека телевизијата е канадска. Направен е трик за да се избегне јурисдикцијата.
Поздрав Сашо