Блекаут

31 January 2006

Подготовка за споредбата на македонските блогови

Споредбата на посетеност на избрани македонски блогови планирам да ја извршам ноќва. Како подговка, правам табела со линкови до соодветните графикони од нивните сајт-митери. Колоните одговараат на категориите на измерена посетеност.

Над 30001000-3000До 1000
Анти
Букаро
Вицотека
Јован
Моби
НБА
Секс
Ана
Веб-сајт на денот
Горан Андреев
е-Бизнис
Етна
Мозговјанов
Озборувач
Панта реи
Тајни
Тетово-онлајн
Фотографик дајери
Би
Болва
Будна правда
Државник
Е-рајдери
Ивотека
Комуникации
Развигор
Скопски времиња

No comments: