Блекаут

31 January 2006

Напади ли се, што ли се - ама за нигде се

Цел ден денес врската со интернет преку АДСЛ е на принцип „падни-стани“. Се јавив во МТ.нет на 080012345 и ми рекоа дека тоа е поради напад на нивните ДНС-сервери и дека набрзо ќе биде санирано.

Покрај тоа, и на blog.com.mk на моменти можев да му пристапувам, ама имаше подолги периоди кога беше недостапен (а истовремено можев да сурфам по странски сајтови). Последниот таков период сеуште трае додека го пишувам ова.

1 comment:

Јован said...

Исто тука, денес не свршив ниедна паметна работа заради нападите... :(