Блекаут

14 August 2006

50 најкул веб-сајтови, според „Тајм“

Јован ме извести за изборот на „Тајм“ на 50 најкул веб-сајтови (Time.com: 50 Coolest Websites). Чудно како ниеден од нив, особено од рубриката „забава, уметност, медиуми“ не наликува на многубројните „македонски забавни портали“.

Поука за авторите и уредниците на идните македонски веб-изданија.

No comments: