Блекаут

30 August 2006

Видео: Непрепознавање на говор со Мајкрософт

Смешна незгода со препознавање на говор при јавна демонстрација на Виндоуз Виста (Windows Vista Speech Recognition Demo Gone Awry). Згора на тоа, убава и хумористична водителка за десерт. Фала Би.

No comments: