Блекаут

14 August 2006

Иранскиот претседател отворил блог

ББЦ раскажува дека претседателот на Иран Махмуд Ахмединеџад отворил блог (Iran's president launches weblog).

Блогот е лоциран на www.ahmadinejad.ir, но за жал, во моментов не работи (Runtime error).

No comments: