Блекаут

14 August 2006

Странски туристи во Берово - кој го тоа направи?

И на вчерашните вести на А1 го забележав прилогот за добро организираната посета на холандски туристи на планините во источна Македонија. Но и во изданието на интернет не пишува кој е локалниот организатор. Знае некој?

No comments: